Votoni çiftin që doni të eliminoni

Votoni emrin e çiftit që duhet të dalë nga shtëpia e Big Brother 9-të, duke dërguar SMS në numrat: 56666 në Shqipëri (50L pa tvsh) dhe 55099 në Kosovë (50 cent pa tvsh).
Çiftet e nominuara për këtë javë janë: VIVI KEI, GERTA DENIS, EJONA ADEM.




Përmbledhje Ditore BB9, 27 Mars 2017

Pjesa 1  


Pjesa 2 


Pjesa 3

Ervini ‘i mori Sidritën’, Armela bluzën; plas sherri

Ervini ‘i mori’ Sidritën, Armela i kishte marrë më parë një bluzë. Që të dy banorët në shtëpinë e beqarëve u përfshinë në një debat të ashpër me njëri-tjetrin për një bluzë të Ervinit që e kishte marrë Armela.

Debati u përshkallëzua me tone të ashpra ndaj njëri-tjetrit.


Musa i shpreh pëlqimin Donës, Dona kërkon kohë


Musa i shpjegon Donës sesi e sheh Xhenin dhe vajzat e tjera të shtëpsië. Ai i thotë se i respekton e u flet, por jo se ka ndonjë interes tek to.

“Ti e di që më pëlqen ti. Ti e di këtë, por je e poshtë dhe bën sikur nuk e di”, i thotë ai duke qeshur.

Dona i propozon që të mos komunikojnë më nga xhami, ndërsa Musa i thotë se ajo është më e zgjuar se vajzat e tjera në shtëpinë e beqarëve.

“Ti je njeri shumë i zgjuar. Më pëlqen se ti nuk po bën një lojë, por ta kuptosh këtë loje”, i thotë ai.

Dona thotë se ka dyshime dhe se pa dyshimet mund të zhgënjehet shpejt. Ajo thotë se nuk është në dijeni të atyre që shkruan Xheni me të, pasi Xheni sa herë që i afrohet Dona, i shmanget për të mos ja treguar bisedën.

Ata lënë për një moment tjetër sqarimin e këtyre situatave dhe i japin dorën në një moment. Dona kërkon kohë.

“Ti ke nevojë për kohë, unë jo”, i përgjigjet i sigurtë Musa.

“Mbase ke ti nevojë për kohë, por nuk e kupton”, i thotë Dona.

Fotini xheloze për Donjetën?!


Në fillim të spektaklit u vu re një afrim i Donjetës me Danjelin, afrim të cilin e kishte kuptuar edhe Fotina, që në atë kohë ishte shoqe e ngushtë me vajzën nga Prishtina.

Por pasi Danjeli shprehu hapur pëlqimin për Fotininë, kjo e fundit i prishi marrëdhëniet me shoqen e saj të parë në shtëpinë e Big Brother, kjo edhe për faktin sepse pavarësisht se Donjeta nuk e pranonte se e pëlqente Danjelin, sjelljet e saj tregonin të kundërt.

Tashmë vajzat janë sërish rivale në lojën në çift, ku në krahë kanë Danjelin dhe Damianon, por që nuk mund të flasin për përballjet brenda shtëpisë së beqarëve, nga frika se zbulohen nga çiftet e tjera.

Por brenda shtëpisë së çifteve duket se Fotinisë i kanë lindur edhe shenjat e para të xhelozisë, kjo vërehet nga vështrimi se si ajo i hedh Danjelit dhe Donjetës që janë të ulur në një kolltuk.

Debati Ervin-Armela, Sidrita mes dy zjarreve


Darka gjatë mbrëmjes së kaluar mes djemve dhe vajzave për Sidritën pati 2 momente kulmore, i pari puthjet pafund me Ervinin dhe i dyti debati i këtij të fundit me shoqen e saj, Armelën

“Vetëm festë nuk ishte. Atë shok, këtë shoqe. S’kisha anën e kujt të mbaja se te dy ishin gabim” i thotë Sidrita, Xhenit, kur ajo e pyet se a i pëlqeu festa dje.

Por Xheni e ka mendjen tek Benardi dhe e pyet Sidritën se si iu duk. “Ishte në stres”, përgjigjet ajo.

Përmbledhje Ditore BB9, 26 Mars 2017

Pjesa 1 



Pjesa 2  


Pjesa 3